Moment...

Wat doen wij voor u
Xites webdesign is gespecialiseerd in complexe websites. Meestal klantspecifieke applicaties zodat de wensen en eisen optimaal omgezet kunnen worden naar een effectieve webapplicatie, die zeer goed aan te passen en uit te breiden zijn.

Behalve de webwinkels, theaterreserveringen en een veilingsysteem heeft Xites ook koppelingen tussen website en andere pakketten zoals, Exact Synergy, Twinfield en WeFact ontwikkeld.

Het uiterlijk zal 'responsive' zijn. Dat wil zeggen dat de website zich automatisch aanpast aan de grootte van een tablet of telefoonscherm.

De websites worden standaard voorzien van de mogelijkheid om meerdere talen in te voeren. Elke tekst is door u als klant aan te passen in de gewenste taal.
Werkwijze
Xites vertaalt uw website ontwerp en specifieke wensen naar zoekmachine vriendelijke webapplicaties. Heeft u nog geen website ontwerp dan kan Xites dit voor u faciliteren zodat vormgeving (uitstraling) en techniek (webapplicaties) naadloos op elkaar aansluiten.

Het bouwen van de website gebeurt te allen tijde in een ontwikkelingsomgeving, naast de ‘live’ website. Zo voorkomen we dat een website tijdens onderhoud of wijzigingen tijdelijk niet zichtbaar is voor uw klanten.

Pas als de wijzigingen in de ontwikkelomgeving door u zijn goedgekeurd, zullen deze naar de echte website overgezet worden.
Xites werkt transparant, met directe, korte lijnen en een heldere planning.
Hosting
Uw website komt te staan op een server van Xites. Deze staat in een streng beveiligd datacenter.

Van alle gegevens wordt twee keer per dag een back-up gemaakt. De back-up gegevens worden achtereenvolgens op twee verschillende locaties opgeslagen.

De capaciteit van de server is ruim voldoende om grote pieken in het dataverkeer op te vangen. Mocht het toch noodzakelijk zijn om dit uit te breiden, dan kan dat op zeer snel worden aangepast.

Alle websites worden voorzien van uitgebreide statistieken om u inzicht te geven in hoeveel bezoekers er op welke pagina komen en eventueel waar binnen de website op gezocht wordt.